Producten Elpress

Produits

Elpress est le leader dans le domaine de l’hygiène industrielle. Notre objectif est de fournir des solutions totales : des systèmes de nettoyage orientés clients, intégrés avec professionnalisme dans votre processus d’entreprise. En simplifiant les processus et partageant nos connaissances, notre vaste gamme de produits apporte de la valeur ajoutée à vos projets.

Catégories de produit

Hygiène du personnel

Hygiène du personnel

Efficiënte persoonlijke hygiëne is van een niet te onderschatten belang, zeker in een productieomgeving waarin besmetting via de mens een risicofactor is. In de beheersing van dit risico kan Elpress voor u een belangrijke rol spelen.
Plus d'informations
Reinigingssystemen

Systèmes de nettoyage

Elpress reinigingssystemen zijn uiterst efficiënt; zuinig in water- en energieverbruik, onderhouds­arm en makkelijk te bedienen. Aan de hand van de aard van de werkzaamheden die in de ruimte plaatsvinden, ontwikkelen wij een reinigingssysteem, dat bijvoorbeeld op bacteriologisch niveau een ruimte ontsmet.
Plus d'informations
Industriële wassystemen

Systèmes de laveuses industriel

Met onze industriële wassystemen reinigt u ladingdragers, kratten, pallets of boxen. Dit betekent efficiënt omgaan met kosten en milieu; onze systemen zijn zuinig met water, energie en reinigingsmiddelen, uiteraard zonder dat er aan de reiniging zelf afbreuk wordt gedaan.
Plus d'informations
Componenten

Composants

Bij het aanbieden van totaaloplossingen horen vanzelfsprekend ook onderdelen en randapparatuur. Of het nu gaat om een hogedrukpistool, sproeinozzles of om opberg- en kledingkasten, dankzij ons complete assortiment biedt Elpress u een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van componenten en vervangende onderdelen.
Plus d'informations
Afwatering

Systèmes de vidange

Elpress putten en goten zijn van hoogwaarde en bewezen kwaliteit. De ronde vormen en gladde afwerking zorgen ervoor dat het water en vuil zonder storingen worden afgevoerd.
Plus d'informations